PIZZERIA "SAN REMO"

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1220 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria "San Remo". Meer weten? Ontdek meer

25 feb 2024 om 10:36 Goed kwaliteit eten
24 feb 2024 om 21:54 De pizza's waren weer super lekker, we hebben weer heerlijk gegeten. Super vriendelijke bezorger en snel top
22 feb 2024 om 8:33 Ondanks dat het verkeerde huisnummer was doorgegeven, door mij, werd ik gebeld, en werden de pizza,s nog goed afgeleverd
15 feb 2024 om 22:19 Altijd goed
14 feb 2024 om 23:30 Erg lekker en goed heet!
14 feb 2024 om 18:35 gewoon goed. Ik bestel niet vaak bij dit restaurant, maar als ik bestel is het goed. Gewoon zoals pasta moet zijn. (bezorgtijd is fictief want het is exact op het opgegeven tijdstip bezorgt)
9 feb 2024 om 20:16 Heerlijk
5 feb 2024 om 22:09 Het eten zoals altijd heerlijk en de bezorger was super vriendelijk .
4 feb 2024 om 20:46 Slecht nooit meer .
31 jan 2024 om 21:57 Was wat ik er van verwachtte
31 jan 2024 om 8:05 Om 18.00 uur bestelling gedaan, deze werd ruim twee uur later, om 20.10 uur bezorgd. Pizza's waren wel warm.
27 jan 2024 om 20:17 Jammer maar deze keer was de pizza quattro stagioni van mijn man veel te hard en waren de champignons verschrompeld zo Jammer hij is altijd jammy maar nu nee. Mijn pizza was beter dan laatst iets te dikke bodem. Hopelijk volgende keer beter