PIZZERIA "SAN REMO"

PIZZERIA "SAN REMO" Lekker eten, goede prijs!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 896 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria "San Remo". Meer weten? Ontdek meer

7 aug 2022 om 11:37 Erg lekkere smaakvolle pizza
6 aug 2022 om 21:14 Altijd goed bij san remo, bezorging vlot en netjes
5 aug 2022 om 23:01 Was jammy lekker top. Super lasagne. En mijn bestelling kwam zelfs een half uur eerder dan wat huisbezorging aangaf. Top aardige bezorger.
1 aug 2022 om 14:46 Verkeerde pizza’s ontvangen, Duurde bijna anderhalf uur, De verkeerde pizza’s waren koud en niet lekker, niet vers meer.
31 jul 2022 om 19:01 lekkere pizza's
31 jul 2022 om 9:03 Lasagna was lekker en warm bezorgd. Zaten ham plakken ipv stukjes in wat ik minder vond. Tiramisu is aan de prijzige kant voor de portie.
30 jul 2022 om 23:41 Wij komen van ver voor de lekkerste lasagne maar de laatste keer was er wegens vakantie geen lasagne alleen pizza. Kan gebeuren! Vanavond eindelijk lasagne 3x in papieren tas en das geen succes. 3 bakken vielen door bodem stuk op straat haha pech!!
30 jul 2022 om 21:57 Pizza smaakt goed en allen beetje dik vind ik voor de rest lekker pizza
27 jul 2022 om 19:40 Excellent!
24 jul 2022 om 20:02 Eten duurde wel lang voor het bezorgt werd maar was nog lekker heet vond ik wel fijn
24 jul 2022 om 14:31 smakelijk eten keurige service joop.
24 jul 2022 om 9:13 Een uur wachten op je bestelling en de bestelling klopte niet !!!!