PIZZERIA "SAN REMO"

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1261 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria "San Remo". Meer weten? Ontdek meer

9 jun 2024 om 11:22 Pizza pollo, tonno en shoarma besteld waren alle 3 heerlijk en ook warm bezorgd.
8 jun 2024 om 20:18 Duurde veel te lang voor bestelling bezorgd werd
8 jun 2024 om 19:25 De beste pizza in Amsterdam noord
2 jun 2024 om 11:38 prima, heerlijke pizza
31 mei 2024 om 19:49 Na de teleurstellende afgelopen keren, San Remo nogmaals de kans gegeven aangezien we hier wekelijks bestellen. Deze week was het niet veel beter en is er qua kwaliteit een dieptepunt bereikt. Dit is voorlopig mijn laatste bestelling. Erg jammer!
29 mei 2024 om 21:14 Goed eten. Bezorgtijd op 19:00 uur gezet en kwam helaas veel te vroeg om 18:40 uur
22 mei 2024 om 21:05 Smaak was goed, maar schil de tomaat (of was het paprika?) was niet te kouwen, net plastic! En ik heb echt een compleet stel kiezen, hahaha! Moest steeds de "velletjes" uit mijn mond vissen... Dat was echt onplezierig!
22 mei 2024 om 20:11 Heerlijke bruschetta. Tip: 1 stukjes brood en 2-3 stukjes ansjovis extra en je hebt een dubbele portie. Als klant waar voor je geld. De pasta was prima, maar na de smaakexplosie van de bruschetta, een beetje flauw.
19 mei 2024 om 19:39 Was weer lekker
17 mei 2024 om 19:51 Bijna elke week bestel ik bij San Remo en de kwaliteit is altijd perfect. Deze keer viel het een beetje tegen. De pizza was kleiner dan normaal en de pasta was ook iets minder lekker. De kwaliteit was nog steeds goed maar minder dan we gewend zijn.
14 mei 2024 om 21:19 Heerlijke bruschetta. Goed verzorgd. Getoast brood apart. Stukjes gemarineerde tomaat apart ( olijfolie, peterselie,knoflook( en ansjovis apart. Echt heerlijk. En gewoon een heel goede carpaccio.
5 mei 2024 om 20:04 Niks mis met het voedsel. De bezorger was erg onbeschoft, was aan het bellen, duwde de pizza in mijn handen en ging weer weg.